Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia oferă detalii despre fiul deputatului Nae-Simion Pleşca

© Sputnik / Михаил Мордасов / Accesați arhiva multimediaUne arme
Une arme - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia întreprinde toate măsurile cu care este împuternicită în comun cu Procuratura Generală, pentru a stabili locul aflării lui Sorin Pleşca.

CHIŞINĂU, 11 mar – Sputnik. Şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a declarat, vineri, că poliţia întreprinde toate măsurile cu care este împuternicită în comun cu Procuratura Generală pentru a stabili locul aflării lui Sorin Pleşca, fiul deputatului Nae-Simion Pleşca, care l-a împuşcat mortal pe fratele său mai mare în seara zilei de 7 martie. 

„Până la moment această persoană nu a fost găsită”, a declarat Cavcaliuc. 

Нае-Симион Плешка - Sputnik Moldova
Societate
Ce spun Nae-Simion Pleşca şi Procuratura despre tragedia din familia deputatului

Tragedia s-a produs în seara zilei de 7 martie, în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Ţării din capitală. Potrivit datelor oferite de procurori, împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, dintr-un pistol de model CZ, deţinut legal.

Victima a decedat pe loc. Imediat după producerea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit domiciliul cu maşina tatălui său. A doua zi, pe 8 martie, maşina a fost găsită abandonată în apropiere de oraşul Bălţi.

Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe faptul decesului fiului mai mare al deputatului Nae-Simion Pleşca.

Fluxul de știri
0