Peskov despre veniturile lui Putin

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaТрансляция "Прямой линии с Владимиром Путиным"
Трансляция Прямой линии с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Abonare
Informația privind veniturile, care n-ar fi fost declarate de președinte, este o încercare de a calomnia șeful statului și „o ficțiune absolută", a subliniat secretarul de presă a lui Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, își declară o dată pe an, potrivit legislației, veniturile sale, fără a ascunde ceva, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la postul TV „Rusia 1", scrie RIA Novosti.

Трансляция Прямой линии с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
În ce relații este Vladimir Putin cu fosta sa soție

„Și președintele, ca și administrația, își declară o dată pe an veniturile sale. Și ceea ce declară el, așa și este. Restul, mai repet încă o dată, sunt încercări de a-l calomnia, sunt ficțiuni absolute îndreptate împotriva lui Putin. Nu le place Putin, încăpăținatul Putin, prea apără interesele Rusiei", a spus Peskov.

În emisiunea „Seara de duminică cu Vladimir Soloviev", moderatorul l-a întrebat pe Peskov de unde are el un venit înalt.

„Salariul. Anul acesta am un venit înalt, deoarece, cu regret, am intrat în posesia moștenirii după ce am murit tatăl meu", a explicat funcționarul.

El a subliniat că ceea ce se publică despre veniturile funcționarilor potrivit legii este doar vârful de aisberg, întrucât o informație mult mai amplă este oferită serviciilor corespunzătoare, unde totul se verifică. 

Fluxul de știri
0