În ce relații este Vladimir Putin cu fosta sa soție

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaТрансляция "Прямой линии с Владимиром Путиным"
Трансляция Прямой линии с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii aleg deputații Dumei de Stat sau președintele pentru ca aceştia să lucreze, iar viața privată nu este un subiect important, a subliniat președintele rus.

CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. În cadrul „dialogului în direct" care a început joi la ora 12.00, președintele Federației Ruse a răspuns la mai multe întrebări adresate de cetățeni.

Cu referire la viața sa privată și la zvonurile privind o nouă căsătorie a fostei sale soții Ludmila Putin, președintele Federației Ruse a fost întrebat când le va fi prezentată cetățenilor ruși prima doamnă.

„Suntem în relații bune cu Ludmila Aleksandrovna. Ea este bine și eu sunt bine", a răspuns Vladimir Putin.

Президент РФ В.Путин участвует в работе III Медиафорума ОНФ Правда и справедливость - Sputnik Moldova
Putin despre Erdogan și Poroșenko: dacă vor să se înece, nu mai pot fi salvați

Oamenii aleg deputații Dumei de Stat sau președinte pentru ca aceştia să lucreze, iar viața privată nu este un subiect important, a subliniat președintele rus. Putin nu a exclus însă că la un moment dat o va prezenta pe prima doamnă.

Tradiţionalele „dialoguri în direct" au demarat încă în primul mandat al președintelui Putin. Primul a avut loc la 24 decembrie 2001. Recordul de durată a fost stabilit de „dialogul" din anul 2013 — 4 ore 47 de minute. În anii 2004 și 2012 acest eveniment nu a avut loc.

Ultimul „dialog în direct" s-a produs la 16 aprilie 2015. Acesta a fost unul record după numărul de adresări, peste 3 milioane de apeluri telefonice și mesaje sms. Timp de 3 ore și 57 de minute, șeful statului rus a reușit să răspundă la 74 de întrebări.

Fluxul de știri
0