Putin despre cine e mai rău pentru Rusia, Clinton sau Trump

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimedia"Прямая линия" с президентом РФ В. Путиным
Прямая линия с президентом РФ В. Путиным - Sputnik Moldova
Abonare
SUA nu trebuie să acționeze de pe poziții de putere și ambiții imperiale, ci să-şi respecte partenerii, inclusiv Rusia, a menționat Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. În cadrul dialogului în direct care a început joi la ora 12.00, președintele Federației Ruse a răspuns la mai multe întrebări adresate de cetățeni.

Fiind întrebat care președinte al SUA ar fi mai rău pentru Rusia, Clinton sau Trump, președintele rus Vladimir Putin a spus că trebuie găsiți cei mai buni.

„Trebuie găsiți cei care sunt mai buni", a răspuns Putin.

Прямая линия с президентом РФ В. Путиным - Sputnik Moldova
Putin: armata siriană deja este capabilă de ofensive puternice

Președintele Federației Ruse a mai subliniat că SUA nu trebuie să acționeze de pe poziții de putere și ambiții imperiale, ci să-şi respecte partenerii, inclusiv Rusia.

La o altă întrebare legată de alegerile prezidențiale din Statele Unite, și anume „La alegeri participă unele și aceleași partide, alte uniuni neavând acces la alegeri. Există în această situație vreo cârdășie de cartel și preferințe pentru „brandurile” deja cunoscute?”, Vladimir Putin a dat de înțeles că problema rezidă în sistemul electoral american.

„Dacă ar vota toți, ar avea puterea pe care și-o doresc”, a menționat Putin.

Tradiţionalele „dialoguri în direct" au demarat încă în primul mandat al președintelui Putin. Primul a avut loc la 24 decembrie 2001. Recordul de durată a fost stabilit de „dialogul" din anul 2013 — 4 ore 47 de minute. În anii 2004 și 2012 acest eveniment nu a avut loc.

Ultimul „dialog în direct" s-a produs la 16 aprilie 2015. Acesta a fost unul record după numărul de adresări, peste 3 milioane de apeluri telefonice și mesaje sms. Timp de 3 ore și 57 de minute, șeful statului rus a reușit să răspundă la 74 de întrebări.

Fluxul de știri
0