Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Valeriu Ghileţchi nu mai este liberal-democrat

© Sputnik / Miroslav RotariGhilețchi
Ghilețchi - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Valeriu Ghileţchi nu mai este membru al fracţiunii parlamentare a PLDM. Foştii săi colegi susţin că deputatul nu ar fi ţinut cont de unele decizii ale fracţiunii. Parlamentarul a promis să facă declaraţii pentru presă pe marginea acestui caz.

CHIŞINĂU, 14 apr – Sputnik. Fracţiunea parlamentară PLDM a rămas fără încă un deputat. O declaraţie în acest sens a făcut în plenul Parlamentului deputatul liberal-democrat Anghel Agachi, care a anunţat că deputatul Valeriu Ghileţchi a fost exclus din această fracţiune.

Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Politică
Cine este cel de al 57-lea deputat care a votat Guvernul Filip

Anghel Agachi a precizat că Valeriu Ghileţchi a fost exclus din fracţiunea PLDM pentru că nu ar fi respectat unele decizii ale acesteia.

La rândul său, Valeriu Ghileţchi a menţionat că regretă atât modul în care a fost luată decizia privind excluderea sa din fracţiune, cât şi motivele ce au fost invocate de către deputaţii liberal-democraţi.

„În ciuda regretelor mele, accept această decizie. Le cer iertare colegilor dacă le-aşi fi greşit cu ceva şi îi iert şi eu. Dumnezeu să judece între mine şi ei”, a declarat Ghileţchi.

Totodată, fostul membru al fracţiunii parlamentare PLDM a precizat că va susţine orice iniţiativă bună ce va veni din partea deputaţilor liberal-democraţi, pe care nu poate să-i numească "foşti colegi", chiar dacă ei l-au exclus din fracţiune.

„Cu alte precizări voi veni în faţa presei”, a promis Ghileţchi.

Fluxul de știri
0