Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Surse: ce are Angela Gonţa cu administrarea contului de FB al lui Vlad Filat

© perfecte.mdAngela Gonţa
Angela Gonţa - Sputnik Moldova
Abonare
Surse bine informate au oferit pentru Sputnik Moldova informaţii despre persoana care are acces la contul de Facebook al fostului premier, Vlad Filat.

CHIŞINĂU, 13 apr – Sputnik. Sursele Sputnik Moldova, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, susţin că administratorul contului de Facebook al deputatului Vlad Filat este chiar soţia acestuia, jurnalista Angela Gonţa.

Vlad Filat - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filat, patru luni în arest. Soţia acestuia îi transmite un mesaj lui Ghimpu

Cei doi s-au pus de acord, prin intermediul avocaţilor, atât în privinţa administrării acestui cont, cât şi în legătură cu ceea ce urmează să fie scris pe pagina de Facebook a lui Vlad Filat.

Este de menţionat şi faptul că miercuri procurorul Adriana Beţişor a declarat că organele de drept investighează modul în care au apărut mai multe mesaje pe pagina respectivă.

„Mai târziu vom prezenta informaţii interesante despre ceea cine publică, dar şi cum apar aceste mesaje”, a declarat Adriana Beţişor, citată de publika.md.

Anterior, avocatul Igor Popa a declarat că nu ştie nimic despre mesajele plasate pe pagina de Facebook a clientului său, Vlad Filat.

Angela Gonţa nu a fost de găsit pentru a comenta aceste informaţii.

Fluxul de știri
0