Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin se va pregăti până târziu pentru "dialogul în direct" cu cetăţenii ţării

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov, porte-parole du président russe
Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Dmitri Peskov, a declarat că pentru ziua de miercuri președintele nu a planificat activități publice, deoarece are de examinat un număr mare de întrebări care îi parvin pe cele mai diferite căi.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Miercuri, președintele  FR, Vladimir Putin, se va pregăti până seara târziu pentru „dialogul în direct", solicitând informațiile necesare pentru a răspunde la întrebările adresate de cetăţenii ruşi, a declarat în fața jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al șefului statului, Dmitri Peskov.

Ежегодный съезд РСПП - Sputnik Moldova
Politică
Activitatea lui Putin, aprobată de 82 la sută dintre ruşi

Dialogul direct cu populaţia ţării va avea loc joi, 14 aprilie, ora 12.00 (ora Moscovei). Studioul este proiectat la fel ca anul trecut, emisia va fi asigurată de 12 camere de luat vederi, sunt prevăzute sisteme de alimentare de rezervă pentru cazurile în care ar apărea anumite disfuncţii.

„Conform agendei președintelui, aceasta este o zi de muncă în birou, el continuă să se pregătească pentru „dialogul în direct", și nu are planificate activități publice", a spus Peskov. Potrivit acestuia, președintele va examina numărul mare de întrebări care îi parvin pe diferite căi.

„El clasifică întrebările pe blocuri de teme principale pe care le abordează cetățenii în adresările lor către președinte. El solicită operativ informația de care are nevoie şi de la subdiviziunile de experți ale administrației președintelui, și de la membrii Cabinetului de Miniștri. Cu alte cuvinte, în aceste zile toți se străduiesc să fie, cum se zice, lângă telefon, deoarece președintele are întreabări pentru toată lumea", a adăugat Peskov.

„Președintele se va pregăti până seara târziu pentru ca mâine, la ora 12.00, să se prezinte la „dialogul în direct", a conchis purtătorul de cuvânt al lui Putin.

Fluxul de știri
0