Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik dă start votului pentru concursul "Perspectiva"

© Sputnik / Rodion ProcaSputnik Молдова
Sputnik Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Votarea va dura până la data de 6 mai 2016 inclusiv. Câştigătorilor le vor fi înmânate diplome şi cadouri de preţ.

CHIȘINĂU,13 apr — Sputnik. Agenția de ştiri și radio Sputnik a lansat votul pe Internet pentru Primul concurs național al tinerilor jurnaliști "Perspectiva". Începând cu 12 aprilie, ora 18.00, ora Moldovei, pe portalul agenției sputnik.md, fiecare doritor poate opta pentru lucrarea care i-a plăcut cel mai mult, la cele patru nominalizări de bază — "Cel mai bun articol de sinteză sau analiză", "Cel mai bun interviu", "Cea mai bună fotografie" и "Cel mai bun material video", bifând rubrica "Îmi place". Votul va dura până la 6 mai 2016, inclusiv.

Învingătorii concursului și locurile ocupate vor fi anunțate la data de 17 mai. Câștigătorii tuturor locurilor premiante vor fi recompensaţi cu diplome de onoare și cadouri de preț. Ceremonia de premiere a finaliștilor va avea loc la Centrul Internațional de presă Sputnik Moldova în luna mai 2016.

Девушка пишет в тетради - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sputnik a încheiat primirea lucrărilor pentru concursul „Perspectiva”

Concursul „Perspectiva" organizat de Agenția de știri și radio Sputnik Moldova a demarat la 23 decembrie 2015. Tema concursului din 2016 este consacrată patrimoniului istoric, cultural și spiritual al Moldovei, specificului național al țării, acelor tradiții ale plaiului nostru care sunt caracteristice doar statului moldovenesc

Din juriu fac parte experți consacrați în domeniul jurnalismului și mass-media din RM: șeful agenției Sputnik Moldova, președintele juriului concursului, Vladimir Novosadiuc; directorul general al agenției „Novosti-Moldova", Rita Țvic; directorul postului TV „RTR-Moldova", Evghenii Sergheev; redactorul șef al ziarului „Komsomolskaia pravda", Serghei Ciurikov; redactorul șef al ziarului „Argumnetî i faktî v Moldove", Elena Șatohina; directorul posturilor TV „Euro TV" și „Alt TV", Dumitru Chitoroagă; directorul general al grupului de companii DIXI Media, Dan Lozovan; rectorul Universității Slavone din Republica Moldova, Tatiana Mleciko; doctorul habilitat la Catedra radio și televiziune a Universității de Stat din Moldova, Boris Parfentiev.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de ştiri şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0