Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Toată ţara îl caută pe acest producător

© Ilie Cazacu, FacebookMagazin de lactate
Magazin de lactate - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Într-o piaţă din Republica Moldova a fost surprinsă o imagine originală cu firma unui magazin de lactate. După ce poza a ajuns pe reţelele sociale, a crescut brusc numărul consumatorilor moldoveni care se interesează unde poate fi găsit acest producător.

CHIŞINĂU, 13 apr – Sputnik. Utilizatorul reţelei de socializare Facebook, Ilie Cazacu, a postat o imagine cu un magazin de lactate dintr-o piaţă. Această poză face furori pe respectiva reţea.

Молочный комбинат в Омске - Sputnik Moldova
Fost ministru: lactatele din Ucraina pun pe butuci producătorul moldovean

Pe magazinul surprins în poză este plasată inscripţia „Lapte proaspăt muls direct de la producător”.

Probabil cei care au comandat acest anunţ au avut în vedere faptul că în acest loc consumatorii pot să cumpere lapte proaspăt muls şi care nu ajunge la respectivul punct de vânzare prin intermediari, ci direct de la producătorul de lapte. Iar acesta are, probabil, o fermă mai mare sau poate este vorba despre o gospodărie ţărănească ce are mai multe vaci de lapte. Sau poate capre, cine ştie!

Moldovenii se amuză copios, distribuind şi comentând această poză. Unii au început să manifeste un interes sporit pentru acest agent economic care, probabil, a scris anunţul pe magazin aşa cum l-a scris, încercând să facă economie de litere şi semne de punctuaţie. Or, orice publicitate trebuie să fie cât se poate de laconică.

Fluxul de știri
0