Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surprize la iarmarocul de Crăciun de la Orhei

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaРождественская елка
Рождественская елка - Sputnik Moldova
Abonare
Primul iarmaroc de Crăciun de la Orhei anunță multe surprize – vor putea fi procurate suvenire și cadouri, vizitate reședința lui Moș Crăciun, patinoarul și mai multe concerte.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Anul acesta, la Orhei va apare un colţ de poveste. În piața centrală a orașului va fi instalat un brad cu înălțimea de 24 de metri. În jurul lui îşi vor găsi locul 12 căsuțe tradiționale în care vor fi vândute tot felul de suvenire, cadouri şi jucării de Anul Nou.

În zona gastronomică vor fi servite diverse bucate și băuturi tradiționale.

Orhei 461 - Sputnik Moldova
Orheienii au sărbătorit aniversarea a 461 de ani a orașului

În una dintre căsuțe va fi deschisă reședința lui Moș Crăciun, în care ajutoarele magului principal al iernii vor organiza pentru copii diferite master-class-uri și lecții de creativitate captivante.

Mai mult decât atât, de la 22 decembrie în centrul Orheiului va fi inaugurat şi un patinoar.

După cum ne-a comunicat serviciul de presă de la primăria din Orhei, vizitatorii iarmarocului vor avea parte de multe surprize și distracții. ”Pe scena care va fi instalată în piața Vasile Lupu, vor avea loc mai multe concerte cu participarea artiștilor populari, a formaţiilor de dans, şi a colectivelor folclorice”, au precizat reprezentanții administrației orășenești.

Potrivit sursei, această inițiativă este un proiect comun al primăriei orașului Orhei și consiliului raional, cu susținere asociației obștești ”Pentru Orhei”.

Fluxul de știri
0