Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine sunt martorii care vor veni să-l apere pe Filat în instanţă

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Popa
Igor Popa - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna aceasta în instanţă va fi încheiat procesul de audiere a martorilor din partea acuzării în dosarul ex-premierului Vladimir Filat, acuzat de corupere pasivă şi trafic de influenţă în dosarul fraudelor bancare.

CHIŞINĂU, 6 apr – Sputnik. Igor Popa, avocatul ex-premierului Vladimir Filat, liderul PLDM, acuzat de corupere pasivă şi trafic de influenţă în dosarul fraudelor bancare, a declarat că săptămâna aceasta în instanţă va fi încheiat procesul de audiere a martorilor din partea acuzării. 

Влад Филат 26.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată ce se întâmplă după uşile închise la şedinţele în fond în dosarul Filat

Potrivit lui Popa, după audierea martorilor acuzări, în instanţă vor veni martorii apărării. Avocatul a declarat că apărarea are peste 30 de martori.

„Vineri vor fi audiaţi ultimii martori ai acuzării şi deja vom veni noi cu martorii noştri. Sperăm că în timpul audierii martorilor apărării, şedinţele să fie publice”, a declarat Popa.

Miercuri, la Judecătoria Buiucani a continuat examinarea în fiind a dosarului în care este vizat Filat. Instanţa a audiat patru martori ai acuzării, care au confirmat în totalitate obiectul învinuirii.

Următoarea şedinţă de judecată în dosarul ex-premierului va avea loc vineri, 8 aprilie, la ora 14.00, la Judecătoria Buiucani. 

Fluxul de știri
0