Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Beţişor a dezvăluit taina automobilelor lui Filat

© Sputnik / Мирослав РотарьАдриана Бецишор
Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Abonare
Adriana Beţişor, procurorul care conduce urmărirea penală în dosarul liderului PLDM şi fostului premier Vlad Filat, a oferit informaţii despre modul în care inculpatul îşi înregistra automobilele.

CHIŞINĂU, 5 apr – Sputnik. Procurorul Adriana Beţişor a ţinut să precizeze marţi după şedinţa de judecată de la Curtea de Apel Chişinău, care a menţinut în vigoare decizia anterioară a instanţei privind prelungirea termenului de arest pe numele lui Vlad Filat, că inculpatul ar fi înregistrat pe numele unor terţe persoane mai multe mijloace de transport.

Влад Филат - Sputnik Moldova
Politică
Plicuri secrete, trimise de către Filat din puşcărie. Cine au fost destinatarii

Potrivit Adrianei Beţişor, fostul premier şi liderul PLDM, Vlad Filat, ar fi înregistrat pe numele unor persoane terţe mai multe automobile, care, de fapt îi aparţineau acestuia.

Totodată, procurorul a ţinut să precizeze că ceea ce a afirmat nu poate fi calificat nici drept o încălcare de lege şi nici divulgare de informaţii protejate de secretul anchetei.

„Ceea ce v-am spus nu sunt acuzaţii, ci doar elucidări. Am văzut că în presă au apărut iarăşi unele informaţii manipulatorii. Am spus doar ceea ce trebuie să cunoască societatea”, a declarat Beţişor.

Fluxul de știri
0