Principesa Margareta, despre starea de sănătate a Regelui Mihai

© agerpress.roКороль Михай I
Король Михай I - Sputnik Moldova
Abonare
După ce doctorii de la clinica din Lausanne i-au pus regelui Mihai diagnosticul de carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică, principesa Margareta a declarat luni că regele Mihai este acasă şi se simte bine.

BUCUREŞTI, 4 apr — Sputnik. Regele Mihai a sunat-o luni pe principesa Margareta şi i-a urat "La Mulţi Ani!" după intervenția chirurgicală suferită în Elveția, relatează Agerpres.

Король Михай I - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Regele Mihai I este grav bolnav. Ce mesaj i-a adresat Timofti

Principesa Margareta se simte mai relaxată după ce azi regale Mihai a sunat-o să îi transmită "La Mulţi Ani!". Regele a ajuns între timp la reședința sa din Elveția după ce a suferit o intervenție chirurgicală în urma diagnosticului de carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

"Este mai bine, este acasă, m-a sunat să îmi spună "La mulți ani!'. Mă simt mai relaxată", a afirmat principesa Margareta.

În perioada următoare principesa Margareta va merge în Elveția la reședința privată a regelui. Principesa a mai precizat că nu poate da detalii mai multe cu privire la procedura de recuperare a regelui, nefiind medic.

Regele a fost externat la jumătatea lunii martie. 

Fluxul de știri
0