Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Regele Mihai I este grav bolnav. Ce mesaj i-a adresat Timofti

© agerpress.roКороль Михай I
Король Михай I - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Nicolae Timofti este îngrijorat de starea de sănătate a Regelui Mihai I. Preşedinţia a emis un comunicat în legătură cu vestea despre starea fizică a lui Mihai I.

CHIŞINĂU, 3 mar – Sputnik. Starea de sănătate a Regelui României, Mihai I, s-a înrăutăţit dramatic. Dânsul a fost diagnosticat cu leucemie metastatică. În acest context, preşedintele moldovean Nicolae Timofti a declarat că a primit cu îngrijorare vestea despre agravarea stării de sănătate a Regelui Mihai I.

Nicolae Timofti, vizită oficială în România. Întâlnirea cu Klaus Iohannis. - Sputnik Moldova
Klaus Iohannis l-a primit pe Nicolae Timofti

„Preşedintele Nicolae Timofti a primit cu îngrijorare vestea despre starea de sănătate complicată a Majestății Sale, Regele Mihai I al României, și îi urează, pe această cale, forță și putere interioară pentru a depăși cu bine perioada deloc ușoară prin care este nevoit să treacă”, se spune într-un comunicat difuzat de Preşedinţie.

În document se mai spune că „şeful statului își exprimă speranța că familia regală va rămâne unită atât în momente bune, cât și în cele de restriște, așa cum a făcut-o de la începutul istoriei sale”.

„De asemenea, preşedintele Nicolae Timofti, mulțumește Regelui Mihai, pentru pozițiile ferme pe care le-a luat Majestatea Sa pe calea susținerii integrării europene a Republicii Moldova, pe care speră că oamenii politici de la Chișinău vor reuși să o facă spre binele țării noastre”, se mai spune în comunicatul citat.

Fluxul de știri
0