Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Despre ce vor discuta Galbur şi Lavrov la Moscova

© MAEIESerghei Lavrov şi Andrei Galbur
Serghei Lavrov şi Andrei Galbur - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean de Externe va pleca luni într-o vizită de două zile la Moscova unde se va întâlni cu şeful diplomaţiei din FR.

CHIŞINĂU, 3 apr — Sputnik. Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur va efectua o vizită de lucru la Moscova în perioada 4-5 aprilie, la invitaţia omologului său rus Serghei Lavrov.

Лавров рассказал об общих целях России и США на Ближнем Востоке - Sputnik Moldova
Rusia
Ce-i va spune Lavrov lui Galbur în legătură cu jurnaliștii din FR

După cum a comunicat serviciul de externe al autorităţii diplomatice din Moldova, cei doi miniştri de externe vor efectua în cadrul întrevederii un schimb amplu de opinii pe întreg spectrul de chestiuni actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale moldo-ruse, în particular, vizând promovarea dialogului politic, perspectivele dezvoltării cooperării în domeniul comercial-economic şi cultural-umanitar.

„Un subiect aparte îl va constitui problematica reglementării conflictului transnistrean", precizează sursa.

Totodată, în cadrul vizitei va fi semnat un Plan de consultări între ministerele afacerilor externe ale celor două ţări pentru anii 2016 — 2017.

Fluxul de știri
0