Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă a dat ordin să fie sistată încălzirea în Chişinău

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă prognoza meteo arată că temperaturile scăzute ar putea să mai persiste în Moldova, primarul Dorin Chirtoacă a dispus încheierea sezonului de încălzire în capitală.

CHIŞINĂU, 31 mar – Sputnik. Primarul General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a semnat miercuri, 30 martie, dispozitia  nr. 289-d cu privire la închiderea sezonului de încălzire 2015-2016 pentru fondul locativ, începând cu data de 31 martie 2016, care permite deconectarea consumatorilor de la Sistemul Centralizat de Alimentare cu Energie Termică (SACET), anunţă „Termoelectrica” S.A.

Отопление - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Când va fi deconectată căldura

Totodată, obiectivele de menire socială (din sfera educaţiei şi instituţiile medicale), vor fi în continuare alimentate cu energie termică, a anunţat sursa.

În acest context, „Termoelectrica” S.A. comunică despre posibilitatea şi disponibilitatea de a asigura în continuare cu servicii de termoficare toate categoriile de consumatori, inclusiv blocurile locative (prin intermediul gestionarului fondului locativ), care vor resimţi necesitatea furnizării agentului termic. În cazul în care consumatorii doresc sistarea livrării agentului termic, ei urmează să solicite deconectarea de la Sistemul Centralizat de Alimentare cu Energie Termică de la Furnizor, a anunţat compania.

„În legătură cu temperaturile scăzute prognozate de meteorologi pentru următoarele zile, „Termoelectrica” S.A. face apel către consumatori să ia deciziile corecte pentru a asigura confortul termic necesar”, atenţionat „Termoelectrica”.

Fluxul de știri
0