Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O tânără mamă și-a ucis copilul de nouă luni

© Sputnik / Maksim BogodvidMłotek sędziowski
Młotek sędziowski - Sputnik Moldova
Abonare
Judecata a stabilit că femeia l-a lipsit pe copil de posibilitatea de a respira, deși ea afirmă contrariul - că acest lucru s-a produs întâmplător și fără participarea ei.

CHIȘINĂU, 30 mar — Sputnik. Judecata a recunoscut-o vinovată pe locuitoarea de 24 de ani din satul Congazcicul de Jos al municipiului Comrat de uciderea copilului său de nouă luni, care a fost săvârșită aproximativ un an în urmă.

Работа гипермаркета Лента в Новосибирске - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Decesul unui copil a determinat autorităţile să recurgă la măsuri de urgenţă

Potrivit informației Procuraturii Generale a RM, în februarie 2015 femeia i-a astupat intenționat cu mâna gura și nasul micuțului pentru ca acela să se asfixieze. În momentul tragediei, soțul ei se afla la muncă în alt sat.

Fiind interogată, inculpata nu a recunoscut cele făptuite, declarând că copilul s-a asfixiat întâmplător, pe când expertiza medico-legală a dovedit contrariul. Mai mult decât atât, anchetatorii au constatat că în momentul săvârșirii infracțiunii mama micuțului era în deplinătatea facultăților mintale.

Pentru săvârşirea infracţiunii de pruncucidere, inculpata a fost condamnată la 15 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0