Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Prăbușirea unui avion de luptă în Primorie: nu există victime și pagube

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaВсероссийский этап международного конкурса "Авиадартс-2015". День четвертый
Всероссийский этап международного конкурса Авиадартс-2015. День четвертый - Sputnik Moldova
Abonare
Din fericire, incidentul nu a avut consecințe grave, prăbușirea s-a produs departe de construcţiile locative iar incendiul care a izbucnit a fost stins în scurt timp.

CHIȘINĂU, 30 mar — Sputnik. În regiunea Primorie din estul Rusiei s-a prăbușit un avion de luptă Su-25, informația din mass-media fiind confirmată de Ministerul Apărării al FR.

"Avionul efectua un zbor de antrenament. Pilotul se afla singur în cabină și a reușit să se catapulteze. Avionul a căzut în regiunea unui sat, iar locul în care a căzut a fost izolat", a precizat o sursă din cadrul Ministerului Apărării.

Международный аэропорт Ростов-на-Дону. Архивное фото - Sputnik Moldova
Rusia
Un Boeing s-a prăbuşit pe aeroportul din Rostov-pe-Don, 62 de persoane au murit

Sursa a subliniat că pilotul a reușit să se catapulteze.

Potrivit șefului administrației Cernigovsk unde s-a produs accidentul, Vladimir Vovk, nu sunt victime nici la sol, avionul prăbuşindu-se departe de casele de locuit. La locul incidentului lucrează colaboratorii Ministerului Situații Excepționale și Ministerului Afacerilor Interne.

Pe internet au fost publicate cadre de la locul prăbușirii avionului Su-25 în Primorie.

Fluxul de știri
0