Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul Apărării rectifică: nu sunt veterinar, sunt epidemiolog

© Sputnik / Мирослав РотарьАнатолий Шалару
Анатолий Шалару - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării Anatol Şalaru şi-a făcut publică diploma de studii superioare, potrivit căreia este specializat în igienă, sanitărie şi epidemiologie.

CHIŞINĂU, 26 mar – Sputnik. Ministrul Apărării Anatol Şalaru şi-a făcut publică pe pagina sa de socializare diploma de absolvire a Institutului de Medicină. Ministrul a decis să facă acest lucru după ce opoziţia parlamentară face haz de necaz pe numele său şi îl numeşte veterinar. 

Anatol Salaru Анатол Шалару - Sputnik Moldova
Societate
Mare belea când ministru-i veterinar, iar cizmaru-i cofetar

Şalaru a vrut să arate astfel că, de fapt, este specializat în igienă, sanitărie şi epidemiologie şi nu este veterinar. Ministrul a publicat şi un mesaj care însoţeşte poza diplomei: 

„Dezamăgire cruntă pentru potenţialii pacienţi care au nevoie urgentă de serviciile unui medic veterinar. În calitate de epidemiolog promit că voi lupta din răsputeri cu epidemia de prostie şi voi igieniza mediul politic afectat de deşeurile sovietice”.

Şalaru a publicat doar pagina unde este indicată instituţia la care a învăţat şi specialitatea pe care a obţinut-o, nu însă şi a doua pagină care arată notele şi media cu care a absolvit ministrul facultatea. 

Ministrul Apărării a absolvit Facultatea de igienă, sanitărie şi epidemiologie a Institutului de stat de Medicină din Chişinău, în anul 1985. 

Fluxul de știri
0