Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

RIA Novosti, favorită pe reţelele de socializare

© SputnikМобильное приложение "РИА Новости: Итоги дня"
Мобильное приложение РИА Новости: Итоги дня - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit rezultatelor unui studiu realizat de compania „Medialoghia”, în ianuarie – februarie 2016 site-ul ria.ru a devenit lider absolut printre toate celelalte categorii de instituţii media, citate de utilizatorii rețelelor de socializare.

CHIȘINĂU, 25 mar — Sputnik. Liderul absolut printre toate tipurile mass-media citate de utilizatorii de rețele sociale a devenit sursa-pilot a AIȘ „Rossia Segodnea", ria.ru.

Potrivit rezultatelor unui studiu realizat de compania „Medialoghia", în ianuarie — februarie 2016 rețelele de socializare „RIA Novosti" s-au plasat în fruntea topului agențiilor de ştiri, cu un indice de 1740851 postări pe Runet.

„Succesul nostru pe rețelele de socializare se datorează unei asocieri de factori: veridicitatea informației, viteza publicării noutăților și utilizarea formatelor moderne. Noi acordăm o atenție sporită activităţii pe rețelele de socializare, deoarece la ora actuală ele reprezintă de fapt niște platforme media independente. Odată cu noi, tabloul informațional al zilei este urmărit de peste 6 milioane de utilizatori ai Runet. Le mulțumim cititorilor noștri și vom continua să menținem acest nivel înalt", a menționat redactorul șef al site-ului, Kirill Kirianov.

Открытие пресс-центра МИА Россия сегодня в Симферополе - Sputnik Moldova
Rusia
„Rossia segodnea”: peste 6 milioane de abonați pe rețele de socializare

Potrivit datelor ratingului realizat de compania „Medialoghia", în anul 2015 noutățile agenției „Rossia segodnea" au stat la baza a circa 7,5 milioane postări ale utilizatorilor Runet. Astfel, potrivit totalurilor pe anul 2015, sursele informaționale ale AIȘ „Rossia segodnea" au fost cele mai citate pe rețelele de socializare, depășind de două ori toate celelalte surse media, inclusiv agenții de știri, posturi TV, ziare, reviste și mass-media online.

AIȘ „Rossia segodnea" este un grup media internațional care are misiunea de a reflecta operativ și echidistant evenimentele de pe arena internațională, informarea auditoriului despre diferite opinii cu privire la evenimentele-cheie, inclusiv cele pe care alții le trec sub tăcere. AIȘ „Rossia segodnea" este reprezintă de un șir de agenții informaționale: Ria Novosti, R-Sport, RIA Nedvijimosti, RIA Rating, Prime, InoCMI. AIȘ „Rossia segodnea" este cea mai citată printre mass-media din Rusia și își sporește capacitatea brandurilor sale la acest capitol peste hotare. Totodată, agenția se află în fruntea clasamentului în privința numărului de citări pe rețelele de socializare ruse și în blogosferă.

Fluxul de știri
0