Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Rossia segodnea”: peste 6 milioane de abonați pe rețele de socializare

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaОткрытие пресс-центра МИА "Россия сегодня" в Симферополе
Открытие пресс-центра МИА Россия сегодня в Симферополе - Sputnik Moldova
Abonare
Acest indice prezintă o nouă confirmare a statutului de lider al grupului media printre celelalte surse de informare Runet.

CHIȘINĂU, 25 feb — Sputnik. Numărul utilizatorilor conturilor în limba rusă ale RIA Novosti — parte a grupului media „Rossia segodnea" — pe rețelele de socializare (Facebook, Twittwr, Instagram, You Tube, „BKontakte", „Odnoklassniki") a depășit șase milioane. Această cifră confirmă încă o dată statutul de lider al grupului media printre sursele de informare de pe piața rusă. Cele mai multe accesări au fost înregistrate pe  Facebook, "ВКонтакте" și Twitter — până la 1 392 917, 1 691 204 și 2 383 719 persoane respectiv.

МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
AIŞ „Rossia Segodnea” este cea mai citată în mediile de socializare

În 2015, noutățile AIȘ „Rossia segodnea" au constituit baza a peste 7,5 milioane de postări ale utilizatorilor Runet, potrivit datelor ratingului realizat de compania „Medialoghia". În acest mod, conform totalurilor pe anul 2015, sursele informaționale ale AIȘ „Rossia segodnea" au devenit cel mai des citate pe rețelele de socializare, depășind aproape de două ori toate celelalte surse, inclusiv agenții de știri, posturi TV, ziare, reviste și mass-media online.

„Mulțumim tuturor celor care urmăresc evenimentele zilei împreună cu noi. Acordăm o mare atenție activităţii în rețelele de socializare, deoarece ele au devenit deja platforme media independente şi de multe ori oamenii află noutățile anume din rețelele de socializare. Suntem bucuroși că RIA Novosti își confirmă statutul de lider pe acest segment, iar numărul abonaților noștri continuă să crească", a spus redactorul șef al site-ului ria.ru, Kiril Kirianov.

AIȘ „Rossia segodnea" este un grup media care are misiunea de a reflecta operativ și echidistant evenimentele de pe arena internațională, de a informa auditoriul despre cele mai diferite opinii privind evenimentele-cheie, inclusiv cele pe care alții le trec sub tăcere. AIȘ „Rossia segodnea" reprezintă un șir de surse informaționale ale agențiilor RIA Novosti, R-Sport, RIA Nedvijimostti, RIA Rating, Prime, InoSMI. AIȘ „Rossia segodnea" este lider printre cele mai des citate mass-media ruse, iar popularitatea brandurilor sale peste hotare continuă să crească. Totodată, agenția este pe primele locuri și în ceea ce privește numărul de referințe pe rețelele rusești de socializare și în blogosferă.

Fluxul de știri
0