Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Timofti va primi vizita generalului american

© NATOФилип Бридлав
Филип Бридлав - Sputnik Moldova
Abonare
Întrevederea președintelui RM constituie unul dintre punctele principale pe agenda vizitei la Chișinău a șefului Comandamentului European al Forțelor Armate ale SUA și al Comandamentului Suprem al Forțelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove.

CHIȘINĂU, 24 mar — Sputnik. Președintele RM, Nicolae Timofti, va primi joi la reședința de stat vizita șefului Comandamentului European al Forțelor Armate ale SUA și al Comandamentului Suprem al Forțelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, care a sosit în Moldova într-o vizită de două zile.

Самолет ВВС США, avion milirat SUA - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cine a invitat generalii şi amiralii americani în Moldova

Anterior, responsabili de la Ambasada SUA au menționat că în cadrul acestei vizite generalul american va avea o întâlnire cu ministrul Apărării al RM, Anatol Șalaru. Joi, în a doua jumătate a zilei, Breedlove va vizita de asemenea Baza de antrenament de la Bulboaca unde, cu suportul SUA, au fost efectuate lucrări de reconstrucție pentru crearea condițiilor moderne de instruire.

După cum au comunicat oficiali din cadrul reprezentanței diplomatice, vizita lui Breedlove în RM se înscrie într-un turneu regional care include și o vizita în Georgia.

Fluxul de știri
0