Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cea mai frecventă ilegalitate la frontiera de stat, încălcarea regimului

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal aeroport
Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia de Frontieră a documentat peste 250 de persoane care au încălcat regimul de aflare în zona de frontieră a Moldovei.

CHIŞINĂU, 23 mar – Sputnik. De la începutul acestui an, 251 de persoane implicate în 164 de cazuri de nerespectare a regulilor de aflare în zona de frontieră și în punctele de trecere au fost documentate de angajații Poliției de Frontieră. Încălcarea regimului rămâne a fi cea mai frecventă ilegalitate la frontiera de stat.

Doar în ultimele 24 de ore, 10 persoane nu au ținut cont de regulile de aflare la frontieră. 

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Regim de alertă la frontiera Moldovei

Cele mai dese cazuri de încălcare a regimului în punctele de trecere au fost înregistrate la frontiera moldo-română, cea cu Ucraina şi la Aeroportul Internațional Chișinău. Temei de documentare a participanţilor la traficul transfrontalier a constituit nesupunerea față de cerințele legale impuse în punctele de trecere a frontierei de stat.

Polițiștii de frontieră au sancționat contravențional 177 de persoane pentru încălcarea regulilor de aflare în zona de frontieră.

Anul trecut, au fost înregistrate 652 de cazuri de încălcare a regimului în zona de frontieră, în care au fost implicate 1132 de persoane.

Fluxul de știri
0