Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

În jur de 200 de persoane au avut de suferit în urma atacurilor de la Bruxelles

© AFP 2024 / Michael VillaExplosion an U-Bahn-Station Maelbeek
Explosion an U-Bahn-Station Maelbeek - Sputnik Moldova
Abonare
Atacurile au fost revendicate de gruparea teroristă "Statul Islamic" (SI, interzisă în Rusia).

CHIȘINĂU, 22 mar — Sputnik. Numărul celor care au avut de suferit în urma atacurilor teroriste de la Bruxelles este de apropie 200.

Взрыв в Брюсселе - Sputnik Moldova
Explozie extrem de puternică lângă Parlamentul European şi sediul NATO

Anterior se vorbea de 150 de răniți. Potrivit agenției France Press, în urma exploziilor de la aeroportul din Bruxelles au fost răniți 92 de persoane. După deflagraţia de la metroul din Bruxelles, potrivit ziarului Soir, au fost rănite 106 persoane. Potrivit datelor de ultimă oră, 30 de oameni şi-ai pierdut viaţa în urma atacurilor teroriste de la Bruxelles.

Două explozii au avut loc la aeroportul internațional din Bruxelles marți, la ora 08.00, potrivit orei locale. Autoritățile țării consideră că unul dintre dispozitivele explozibile a fost pus în aplicare de un terorist kamikaze. A treia explozie a avut loc într-un vagon de metrou, în stația Maelbeec. Premierul Belgiei a calificat deflagraţiile drept atacuri teroriste.

Exploziile au fost revendicate de gruparea teroristă Statul Islamic"(SI, interzisă în FR).

Fluxul de știri
0