Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un deputat moldovean, martor al atacurilor teroriste din Bruxelles

© Sputnik / Мирослав РотарьЛилиана Палихович
Лилиана Палихович - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul liberal-democrat Liliana Palihovici se află la Bruxelles, unde a fost martor al cumplitelor atacuri teroriste din această dimineaţă.

CHIŞINĂU, 22 mar – Sputnik. Vicepreşedintele Parlamentului moldovean, Liliana Palihovici, se află în capitala Belgiei şi a fost martorul atacurilor teroriste din această dimineaţă.

„Din păcate, am fost martora atacurilor teroriste care au avut loc în Bruxelles, soldate cu numeroase pierderi de vieţi ale unor oameni nevinovaţi”, anunţă Palihovici pe pagina sa de socializare.

Deputatul participă la Bruxelles la Forumul femeilor Adunării Parlamentare Euronest.  

Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană - Sputnik Moldova
Iată ce ne-a declarat Valentina Buliga de pe Aeroportul din Bruxelles

„Am încrederea că, prin eforturi comune, securitatea europeană şi internaţională va fi asigurată şi fortificată”, susţine Palihovici.

În momentul exploziilor în aeroportul din Bruxelles se afla şi deputatul moldovean Valentina Buliga, care a povestit în exclusivitate agenţiei Sputnik despre cele văzute. Buliga nu a avut de suferit, dar a fost nevoită să facă cale întoarsă de la aeroport.

La Bruxelles se mai află şi deputaţii Marian Lupu, Dumitru Diacov, Oxana Domenti şi Artur Reşetnicov.

Aeroportul din Bruxelles a fost închis. La fel şi toate staţiile de metrou. Autorităţile locale au anunţat că din considerente de securitate au închis şi şcolile din Bruxelles.

În urma atacurilor teroriste din această dimineaţă din capitala Belgiei au murit cel puţin 26 de oameni şi în jur de 35 au fost răniţi. Potrivit informaţiilor preliminare, printre victime nu se află cetăţeni ai Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0