Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce ne-a declarat Valentina Buliga de pe Aeroportul din Bruxelles

© Sputnik / Miroslav RotariŞedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană
Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană - Sputnik Moldova
Abonare
Alertă mare şi lacrimi pe aeroportul din Bruxelles unde s-a produs în această dimineaţă două explozii, soldate cu morţi şi răniţi.

CHIŞINĂU, 22 mar – Sputnik. Deputatul moldovean Valentina Buliga a povestit în exclusivitate pentru Sputnik ce s-a întâmplat în această dimineaţă pe Aeroportul internaţional din Bruxelles unde au fost înregistrate două explozii, soldate cu morţi şi răniţi.

Deputatul se afla în timpul exploziilor pe aeroport şi urma să vină spre casă cu o cursă, la ora 8.00. Valentina Buliga ne-a povestit că tragedia s-a întâmplat în faţa ochilor ei. Din fericire, Valentina Buliga nu a avut de suferit.

„Da, sunt în aeroport. Practic în faţa noastră s-a întâmplat totul. Am văzut doar lume agitată, pompieri, salvatori, copii răniţi scoşi din aeroport. Alertă mare şi lacrimi. Mă întorc la ambasadă”, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik, deputatul Valentina Buliga. 

Брюссельский аэропорт, взрывы. - Sputnik Moldova
Explozii pe Aeroportul din Bruxelles

Două explozii au fost înregistrate la poarta de îmbarcare spre American Airlines, pe Aeroportul din Bruxelles. Exploziile s-au produs la ora 9.00, ora Moldovei. Presa internaţională scrie despre câţiva răniţi. Deocamdată nu este clar dacă sunt morţi. Russia Today scrie despre 11 morţi.

La Bruxelles se află o delegaţie de parlamentari moldoveni care participă la sesiunea ordinară a Adunării Parlamentare Euronest. Reuniunea are loc în perioada 21-23 martie, la Bruxelles. Din componența delegației fac parte deputații Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov și Artur Reșetnicov.

Diacov a declarat că delegaţia urmează să se întoarcă mâine la Chişinău.

Fluxul de știri
0