Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gacichevici, reţinut de CNA la puţin timp după eliberarea sa din arest

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Grigore Gacichevici, fostul conducător al BEM, a fost reţinut de CNA în seara zilei de luni, după ce tot luni Judecătoria Buiucani a respins demersul procurorilor privind prelungirea arestului acestuia.

CHIŞINĂU, 21 mar – Sputnik. Fostul şef al Băncii de Economii a Moldovei, Grigore Gacikevici, a fost reţinut în această seară de CNA şi procurori, anunţă serviciul de presă al CNA.

Sursa oficială menţionează că Gacichevici a fost escortat, fiindu-i prezentată ordonanţa de bănuit pe un nou episod ce vizează fraudele de la BEM.

Московский городской суд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De ce sunt amânate ședințele de judecată în cazul BEM

CNA promite să revină cu noi detalii.

Tot luni, Gacichevici a fost eliberat din arest preventiv, la decizia Judecătoriei Buiucani. Instanţa a respins demersul procurorilor de a prelungi arestul preventiv pe numele lui Gacichevici cu încă 30 de zile, iar fostul şef al BEM a fost pasat sub control judiciar.

În decembrie trecut, Grigore Gacichevici a fost reţinut în cadrul unui dosar penal, care a fost pornit pe marginea încălcării regulilor de creditare. Ulterior Judecătoria Buiucani i-a aplicat, la demersul procurorilor, 30 de zile de arest preventiv în izolator, fiind ulterior eliberat.

Fluxul de știri
0