Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Rostov-pe-Don a aterizat primul avion, după prăbușirea Boeing-ului

© Sputnik / Сергей Пивоваров / Trecere la banca de fotografiiМеждународный аэропорт "Ростов-на-Дону". Архивное фото
Международный аэропорт Ростов-на-Дону. Архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Pe pista aeroportului, reparată spre dimineață, a aterizat un avion An-148 care aparține Ministerului Situațiilor Excepționale.

CHIȘINĂU, 21 mar — Sputnik. Primul care a aterizat pe pista recent reparată, după prăbușirea Boeing-ului 737 pe aeroportul din Rostov-pe-Don, a fost un echipaj al Ministerului Situațiilor Excepționale (MSE), au transmis pentru jurnaliști angajați ai serviciului de presă al ministerului respectiv.

„La 9.25, ora Moscovei, pe aeroportul din Rostov-pe Don a aterizat avionul An-148 al MSE. Este primul echipaj care a aterizat după prăbușirea Boeing-ului și reparația pistei de decolare/aterizare", a spus reprezentantul departamentului.

Avionul MSE a fost antrenat pentru prima dată în testarea pistei de decolare/aterizare. Echipajul era așteptat la sol de autospeciale ale serviciului de pompieri, pentru cazul unor eventuale situații imprevizibile.

„Aterizarea a decurs în regimul stabilit, fără obiecții din partea echipajului", au comunicat surse din cadrul MSE.

Пассажирский самолет Boeing-737-800 разбился при посадке в аэропорту Ростова-на-Дону - Sputnik Moldova
Aterizare mortală sau un fenomen rar pe aeroportul Rostpov-pe-Don

În cel mai scurt timp, An-148 va zbura înapoi spre Moscova cu pasageri, luând la bord salvatorii și grupul operativ care au participat la lichidarea consecințelor catastrofei aviatice.

Aeronava Boeing 737- 800 care zbura din Dubai s-a prăbușit sâmbătă la ora 3.42 pe aeroportul din Rostov-pe Don, în timpul aterizării în condiții de vizibilitate redusă. Comitetul de anchetă examinează trei versiuni ale accidentului aviatic: defecțiuni tehnice, condiții meteo nefavorabile, eroare de pilotaj.

La bordul navei se aflau 55 de pasageri și 7 membri ai echipajului. Nimeni nu a rămas în viață.

Fluxul de știri
0