Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost găsit fiul deputatului Simion Pleşca. În ce stare este băiatul

© fb.com/naesimion.plescaSorin Pleșca
Sorin Pleșca - Sputnik Moldova
Abonare
Fiul deputatului Nae-Simion Pleşca, Sorin Pleşca, a fost găsit în această sâmbătă de oamenii legii. Starea acestuia este complicată.

CHIŞINĂU, 19 mar – Sputnik. Sâmbătă, ca urmare a acțiunilor comune  întreprinse de  Inspectoratului General al Poliției, Procuratura Generală și Serviciul Informații și Securitate a fost  găsit Sorin Pleșca, anunţă serviciul de presă al IGP.

Une arme - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliţia oferă detalii despre fiul deputatului Nae-Simion Pleşca

Sursa aminteşte că la 7 martie curent a plecat  de acasă după ce şi-ar fi  împuşcat  fratele.

„Menţionăm, în urma probelor administrate s-a conturat versiunea unui omor din imprudenţă, în rezultatul unei împuşcături produse accidental, versiune confirmată  de Procuratura Generală”, se spune în comunicatul IGP.

Instituţia a mai menţionat că „deoarece tînărul denotă instabilitate emoțională pronunțată, acesta este supravegheat de o echipă multidisciplinară, formată din polițiști, procurori, medici, psihologi”.

Tragedia s-a produs în seara zilei de 7 martie curent, în apartamentul deputatului, ce se află pe strada Sfatul Ţării din capitală. Potrivit datelor oferite de procurori, împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, dintr-un pistol de model CZ, deţinut legal.

Victima a decedat pe loc. Imediat după producerea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit domiciliul cu maşina tatălui său. A doua zi, pe 8 martie, maşina a fost găsită abandonată în apropiere de oraşul Bălţi.

Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe faptul decesului fiului mai mare al deputatului Nae-Simion Pleşca.

 

 

Fluxul de știri
0