Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Socialiştii, flori şi un moment de reculegere la ambasada Rusiei

© PSRMSocialiştii, depunere de flori la ambasada Rusiei, comemorarea victimelor tragediei aviatice de la Rostov-pe-Don
Socialiştii, depunere de flori la ambasada Rusiei, comemorarea victimelor tragediei aviatice de la Rostov-pe-Don - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Sâmbătă liderul socialiştilor, Igor Dodon, împreună cu coechiperii săi, au depus flori la sediul ambasadei ruse de la Chişinău şi au comemorat victimele accidentului aviatic de la Rostov-pe-Don.

CHIŞINĂU, 19 mar – Sputnik. Deputaţii şi consilierii municipali din partea Partidului Socialiştilor au venit sâmbătă la sediul ambasadei Rusiei în Moldova, unde au depus flori şi au comemorat printr-un minut de reculegere victimele accidentului aviatic de la Rostov-pe-Don.

Пассажирский самолет Boeing-737-800 разбился при посадке в аэропорту Ростова-на-Дону - Sputnik Moldova
Societate
Pavel Filip: condoleanţele Federaţiei Ruse

„Tragedie deasupra Rostovului. Exprim condoleanţe profunde poporului rus şi, în primul rînd, familiilor celor decedaţi. Rudelor şi persoanelor apropiate ale victimelor le doresc putere în aceste clipe tragice. Dumnezeu să-i odihnească pe cei plecaţi dintre noi”, a menţionat preşedintele formaţiunii, Igor Dodon.

În dimineaţa zilei de sâmbătă un Boeing care efectua zborul pe cursa Dubai — Rostov-pe-Don s-a prăbuşit la aterizare, in condiţii de vizibilitate redusă. La bordul aeronavei erau 55 de pasageri şi şapte membri ai echipajului, inclusiv patru copii. Potrivit serviciilor abilitate, nimeni nu a reuşit să supravieţuiască impactului.

Din primele informaţii, tragedia s-a produs la ora 3:40, ora locală. Pasagerii Boeing-ul 737-800, care opera zborul pe cursa Dubai — Rostov-pe-Don, a căzut alături de pista de decolare-aterizare a aeroportului de la Rostov, în condiţii de vizibilitate redusă. Aeronava s-a rupt în bucăţi la impactul cu solul, au comunicat autorităţile direcţiei Sud a Comitetului de Anchetă din Rusia.

Fluxul de știri
0