Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pavel Filip: condoleanţele Federaţiei Ruse

© МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaПассажирский самолет Boeing-737-800 разбился при посадке в аэропорту Ростова-на-Дону
Пассажирский самолет Boeing-737-800 разбился при посадке в аэропорту Ростова-на-Дону - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul moldovean, Pavel Filip, a transmis condoleanţe Feredaţiei Ruse în legătură cu tragedia de la Rostov-pe-Don, într-o scrisoare adresată omologului său rus, Dmitri Medvedev.

CHIŞINĂU, 19 mar – Sputnik. Guvernul Republicii Moldova transmite condoleanţe Federaţiei Ruse în legătură cu accidentul aviatic petrecut la Rostov-pe-Don.

Prim-ministrul Pavel Filip a adresat un mesaj de condoleanțe omologului său rus, Dmitri Medvedev, în legătură cu accidentul aviatic care a avut loc la Rostov-pe-Don, oraș situat în sudul Federației Ruse, se spune într-un comunicat de la Guvern.

Пассажирский самолет Boeing-737-800 разбился при посадке в аэропорту Ростова-на-Дону - Sputnik Moldova
Aterizare mortală sau un fenomen rar pe aeroportul Rostpov-pe-Don

„În aceste clipe grele, îmi exprim condoleanțele profunde și cuvinte de compasiune rudelor și apropiaților celor care și-au pierdut viața în această tragedie”, se spune în scrisoarea semnată de șeful Guvernului de la Chișinău.

În dimineaţa zilei de sâmbătă un Boeing care efectua zborul pe cursa Dubai — Rostov-pe-Don s-a prăbuşit la aterizare, in condiţii de vizibilitate redusă. La bordul aeronavei erau 55 de pasageri şi şapte membri ai echipajului, inclusiv patru copii. Potrivit serviciilor abilitate, nimeni nu a reuşit să supravieţuiască impactului.

Din primele informaţii, tragedia s-a produs la ora 3:40, ora locală. Pasagerii Boeing-ul 737-800, care opera zborul pe cursa Dubai — Rostov-pe-Don, a căzut alături de pista de decolare-aterizare a aeroportului de la Rostov, în condiţii de vizibilitate redusă. Aeronava s-a rupt în bucăţi la impactul cu solul, au comunicat autorităţile direcţiei Sud a Comitetului de Anchetă din Rusia.

 

Fluxul de știri
0