Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ilan Şor, decorat cu un mare trofeu european. Vezi pentru ce merite

© FTMIlan Şor şi preşedintele Federaţiei Europene de Tenis, Jacques Dupré
Ilan Şor şi preşedintele Federaţiei Europene de Tenis, Jacques Dupré - Sputnik Moldova
Abonare
În aceste zile Republica Moldova a găzduit în premieră un eveniment sportiv important de talie europeană. În cadrul acestuia unul dintre cetăţenii moldoveni care contribuie semnificativ la susţinerea dezvoltării sportului, primarul de Orhei, Ilan Şor, a fost decorat cu un trofeu important.

CHIŞINĂU, 19 mar – Sputnik. Primarul oraşului Orhei, Ilan Șor, a fost decorat de Federaţia Europeană de Tenis. Trofeul Federației „Tennis Europe Award” i-a fost înmânat edilului chiar de către preşedintele Federaţiei Europene de Tenis, Jacques Dupré.

Patronul FC Milsami, Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei - Sputnik Moldova
Republica Moldova
La Orhei va fi amenajat un stadion nou

Ilan Şor a fost decorat cu Trofeul Federației „Tennis Europe Award” în semn de mulţumire pentru aportul şi contribuţia sa la dezvoltarea tenisului moldovenesc şi european.

Decernarea a avut loc vineri seara la o cină de gală din cadrul unui eveniment de anvergură în lumea sportului mondial și European. Este vorba despre „Adunarea Generală a Federației Europene de Tenis” care a avut loc în premieră la Chișinău în perioada 17-19 martie.

Ilan Șor a mulțumit pentru trofeul acordat. Dânsul a spus că este onorat să participe la un eveniment de o asemenea anvergură în Republica Moldova, găzduit de Federația de Tenis.

Totodată, în calitate de sponsor general al Federației de Tenis din Republica Moldova, Ilan Șor a dat asigurări că va continua să contribuie la dezvoltarea tenisului în ţara noastră. Şor a subliniat că îşi doreşte ca Republica Moldova să înrgeistreze mai multe performanțe atât pe plan European, cât și la nivel mondial.

Este de menţionat faptul că Republica Moldova a găzduit în premieră un asemenea eveniment. Anul trecut, Adunarea Generală a Federației Europene de tenis s-a desfășurat în Lausanne, Elveția.

 

Fluxul de știri
0