Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce cred oamenii despre planurile opoziției

© Sputnik / Miroslav RotariProtest 10/02/2016 Протест
Protest 10/02/2016 Протест - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii și-au exprimat opinia cu privire la perspectivele mișcării protestatare din Moldova, participând activ la un sondaj pe site-ul nostru.

СHIȘINĂU, 18 mar — Sputnik. Majoritatea auditoriului Sputnik Moldova consideră că acțiunile antiguvernamentale nu vor fi reluate în Moldova.

Rezultatele sondajului realizat de site-ul nostru relevă care sunt opiniile dominante.

Referindu-se la probabilitatea reluării protestelor stradale ale opoziției, 47% dintre cei chestionați au spus: "Nu. Protestele s-au dezumflat".

Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon crede că stânga poate cuceri mai uşor Președinţia decât Primăria

Aproximativ 40 la sută dintre participanții la sondaj consideră că "opoziția își va duce cauza la bun sfârșit" și sunt de părere că acțiunile acesteia vor fi reluate.

Vedeţi ce afirma opoziţia acum mai bine de o lună>>>

Ceva mai mult de 13% dintre cei chestionați susțin că chiar dacă protestele vor continua, politicienii din opoziție își vor organiza separat acțiunile.

De vara trecută, însă şi mai intens — din septembrie 2015, Platforma "DA", "Partidul Nostru" și Partidul Socialiștilor au organizat acţiuni de protest la Chișinău. O anumită perioadă, în ianuarie 2015, toate cele trei formațiuni de opoziție au acționat împreună. În prezent, de mai bine de două luni, nu sunt organizate manifestații antiguvernamentale. La Chișinău au mai rămas doar orășelele de corturi, cu foarte puțini "locuitori" în ele.

Fluxul de știri
0