Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată cine este noul şef la Vamă

© Сайт МинфинаVitalie Vrabie, serviciul vamal
Vitalie Vrabie, serviciul vamal - Sputnik Moldova
Abonare
Vitalie Vrabie a fost numit în funcţia de director general al Serviciul Vamal din Moldova, prin ordinul ministrului Finanţelor.

CHIŞINĂU, 18 mar – Sputnik. Vitalie Vrabie a fost numit în funcţia de director general al Serviciului Vamal. Potrivit ordinul Ministrului Finanţelor, Vrabie îşi începe activitatea la Vamă din 18 martie. 

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un nou şef la Vamă

Noul şef al Serviciului Vamal a fost prezentat, vineri, colectivului instituţiei de către ministrul Finanţelor Octavian Armaşu. Ministrul l-a felicitat pe Vrabie cu ocazia învestirii sale în funcţie, i-a urat succese în activitate şi a menţionat că principalele sarcini care trebuie realizate sunt asigurarea încasărilor la buget, modernizarea Serviciului Vamal şi implementarea Acordului de Asociere.

Vitalie Vrabie a deţinut anterior funcţia de director al Parcului industrial „Tracom”, a fost ministru al Apărăii şi ministru al Administraţiei Publice Locale.

 

Fluxul de știri
0