Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filip explică de ce bagajul său a fost verificat suplimentar pe aeroport

© Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor al RMPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful Cabinetului de Miniştri consideră că decizia piloţilor privind controlul repetat al bagajelor a fost justificată.

CHIŞINĂU, 17 mar — Sputnik. Prim-ministrul Pavel Filip le-a explicat jurnaliştilor de ce bagajul său a fost supus unei verificări suplimentare, în avionului care opera zborul de pe cursa Chișinău-Munchen, la bordul căruia se afla acesta.

Pavel Filip la Bruxelles, 15.03.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Filip nu are nevoie de încredere în avans din partea UE

„A fost decizia piloţilor, prin urmare a fost justificată. Această situaţie nu a avut nicio legătură cu mine personal şi, în principiu, nici cu delegaţia guvernamentală a Republicii Moldova", a declarat Filip în cadrul unui briefing.

Potrivit premierului, controlul repetat, în pofida informaţiilor vehiculate de unele surse media, nu a fost o problemă pentru reprezentanţii Moldovei.

Anterior, în presă au apărut informaţii că duminică, 13 martie, după aterizarea aeronavei companiei Lufthansa la Munchen, s-a făcut o verificare suplimentară a bagajelor tuturor pasagerilor. La bordul avionului se afla prim-ministrul Pavel Filip, dar şi şefii ministerelor de Interne, Economie şi Externe al Republicii Moldova.

Reprezentanţii companiei Lufthansa au precizat acum două zile că motivul verificării suplimentare navei a fost un bagaj neidentificat la bord.

Fluxul de știri
0