Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lui Filat i s-ar fi întâmplat ceva groaznic în penitenciar

© Sputnik / Vladimir PolusatovVlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат
Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Popa, avocatul lui Vlad Filat, a declarat miercuri în faţa presei că în penitenciarul în care este deţinut clientul său s-ar fi produs un incident care i-ar fi afectat sănătatea fostului premier.

CHIŞINĂU, 16 mar – Sputnik. Avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa, a anunţat miercuri jurnaliştii că lui Vlad Filat i s-ar fi întâmplat ceva grav la Penitenciarul 13. Asta, din spusele lui Popa, ar avea o legătură directă cu starea de sănătate a fostului premier.

Игорь Попа - Sputnik Moldova
Politică
Avocat: Filat este palid şi are ameţeli

„Vlad Filat va fi examinat de medicii de la Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie. După concluzia medicilor vom veni şi noi cu detalii”, a declarat avocatul Igor Popa.

Liderul PLDM, Vlad Filat, a acuzat încă la şedinţa de judecată de marţi probleme de sănătate. Avocatul acestuia a precizat acum o zi că clientul său era palid şi avea ameţeli.

Acesta a cerut amânarea examinării dosarului şi trimiterea lui Filat la investigaţii medicale, care trebuiau să aibă loc marţi, dar din anumite motive se pare că ar putea fi efectuate abia miercuri.

Fluxul de știri
0