Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Avocat: Filat este palid şi are ameţeli

© Sputnik / Мирослав РотарьИгорь Попа
Игорь Попа - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul Igor Popa a confirmat faptul că, din cauza înrăutăţirii subite a stării de sănătate a lui Vlad Filat, şedinţa de judecată de marţi a fost întreruptă şi nu au putut fi audiaţi toţi martorii.

CHIŞINĂU, 15 mar – Sputnik. Avocatul Igor Popa a anunţat presa că în timpul şedinţei de judecată de marţi lui Vlad Filat i s-a făcut rău şi că este normal ca clientul său să fie supus unor investigaţii medicale după care, în funcţie de starea de sănătate a inculpatului, să fie luate deciziile de rigoare privind continuarea procesului.

Влад Филат 26.01.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Filat a fost dus de la judecătorie la spital

„Şedinţa de judecată a fost întreruptă. Vlad Filat nu se simte prea bine. Are ameţeli şi aţi văzut că e palid pe faţă. E normal ca mai întâi să facă investigaţii medicale, după care să continuăm şedinţa”, a spus avocatul.

Igor Popa a mai declarat că are mai multe întrebări faţă de martorii care urmau să fie audiaţi marţi, dar nu a reuşit să le pună din cauza că starea de sănătate a lui Filat nu a permis continuarea audierilor.

Totodată, Popa a ţinut să menţioneze că consideră drept „ne credibile” persoanele ce urmau a fi audiate marţi în calitate de martori.

Fluxul de știri
0