Aeroportul Chişinău, nominalizat la premiul „Routes Europe Marketing Awards”

© Avia InvestAeroportul Internaţional Chişinău, parcare
Aeroportul Internaţional Chişinău, parcare - Sputnik Moldova
Abonare
Aeroportul Internaţional Chişinău, alături de alte patru aeroporturi, a fost nominalizat la premiul „Routes Europe Marketing Awards 2016”.

CHIŞINĂU, 16 mar – Sputnik. Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC) a fost nominalizat de către experţii companiilor aeriene la premiul „Routes Europe Marketing Awards 2016”, una  dintre cele mai prestigioase distincţii din aviaţia mondială. Premiul recunoaşte excelenţa în serviciile de marketing oferite, conform criteriilor aplicate de companiile aeriene.

Aeroportul Internaţional Chişinău, parcare - Sputnik Moldova
Parcarea de la Aeroportul Internaţional Chişinău face furori

Avia Invest şi-a propus, încă de la concesionarea aeroportului, promovarea AIC pe plan european şi mondial prin colaborarea intensă cu operatorii aerieni în vederea extinderii şi diversificării rutelor de zbor operate direct de pe Aeroportul Chişinău.

AIC a fost nominalizat la categoria aeroporturilor cu un flux de până la 4 milioane pasageri, alături de aeroporturile din Bremen, Tallinn, Tbilisi şi Vilnius. Reprezentanţii Aeroportului Chişinău urmează să expedieze unei comisii de examinare o prezentare de susţinere a nominalizării.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în cadrul conferinţei Routes Europe, la Cracovia, Polonia, pe data de 25 aprilie.

Fluxul de știri
0