Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pavel Filip a obţinut din partea Federicăi Mogherini promisiuni de susţinere

© photo: gov.mdФедерика Могерини и Павел Филип
Федерика Могерини и Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul moldovean, Pavel Filip, a avut luni o întrevedere bilaterală cu şefa diplomaţiei de la Bruxelles, Federica Mogherini, care a promis sprijin ţării noastre.

CHIŞINĂU, 15 mar – Sputnik. Luni la Bruxelles premierul Pavel Filip a avut o întrevedere bilaterală cu vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisarul UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate. Cei doi oficiali au discutat despre evoluţiile interne din Republica Moldova.

Встреча премьер-министра правительства Молдовы Павла Филипа и заместителя помощника государственного секретаря США Бриджит Бринк - Sputnik Moldova
Politică
Americanii au trimis un emisar la premierul Pavel Filip

„Oficialii au discutat despre evoluţiile interne din Republica Moldova, despre principalele măsuri și rezultate în implementarea reformelor asumate în cadrul Foii de Parcurs. În mod special, au fost trecute în revistă principalele realizări obţinute în implementarea agendei europene, precum și angajamentele și termenele de implementare pentru perioada imediat următoare”, se spune într-un comunicat de presă difuzat de serviciul de presă al Guvernului.

Sursa notează că Pavel Filip a exprimat înalta sa apreciere pentru sprijinul acordat şi atitudinea deschisă pentru dialog din partea Uniunii Europene, împărtăşind viziunea sa asupra acţiunilor prioritare ale Guvernului Republicii Moldova.

Pe de altă parte şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, a dat asigurări că Uniunea Europeană va sprijini în continuare Republica Moldova pe calea reformelor.‎

Fluxul de știri
0