Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primăria i-a distrus viaţa lui Dorin Chirtoacă

© Photo : Igor VzorovDorin Chirtoacă Дорин Киртоакэ
Dorin Chirtoacă Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a făcut luni dezvăluiri despre intenţiile reale pe care le-a avut, acum peste un deceniu, atunci când a revenit în Republica Moldova, dar şi despre modul în care activitatea sa publică i-a afectat viaţa personală.

CHIŞINĂU, 14 mar – Sputnik. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a arătat indignat de o solicitare a victimelor exploziei din localul „La Soacra”, care i-au cerut luni cu insistenţă să demisioneze şi să le ofere astfel un exemplu şi altor funcţionari care sunt responsabili de ilegalităţile ce sunt comise în Chişinău.

Acesta le-a spus protestatarilor că atât de mult munceşte pentru a face schimbări spre mai bine, încât nu mai are timp şi pentru viaţa sa personală.

„A făcut firma respectivă şi trebuie să răspund eu?”, s-a revoltat primarul Dorin Chirtoacă.

Persoanele care au suferit în localul La Soacra şi rudele acestora cer demisia lui Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Chirtoacă: mă gândesc să demisionez

Edilul capitalei a dat asigurări că cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere. Însă investigarea acestui caz şi aplicarea pedepselor vor fi făcute de procurori şi de instanţa de judecată.

„În toată lumea civilizată nu primarul trage la răspundere penală, ci procurorul şi judecata”, a mai declarat acesta.

Totodată, Chirtoacă le-a spus cetăţenilor adunaţi la primărie că acum 13 ani a revenit în Republica Moldova pentru a face schimbări spre bine.

„Am căutat doar să schimb ceva în bine pentru acest oraş şi pentru Republica Moldova. Nici viaţă personală nu mi-am făcut”, a spus Chirtoacă.

La finalul discuţiei, primarul capitalei a promis ajutoare materiale pentru cei care au avut de suferit din cauza exploziei din localul „La Soacra”.

Fluxul de știri
0