Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sunt sau nu moldoveni printre victimele atacului de la Ankara

© Tumai BerkinВзрыв в Турции
Взрыв в Турции - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene susţine că din informaţiile preliminare de care dispune, cetăţeni ai Republicii Moldova printre victimele atacului terorist de la Ankara nu sunt.

CHIŞINĂU, 14 mar – Sputnik. Potrivit informaţiilor preliminare ale Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), nici un cetăţean al Republicii Moldova nu a avut de suferit în urma atacului terorist de duminică seara care a avut loc în capitala Turciei, Ankara. 

Ankara patlama - Sputnik Moldova
Numărul victimelor atacului terorist de la Ankara a ajuns la 34

„Ambasada Republici Moldova la Ankara a fost informată de autorităţile turce că printre victimele atentatului nu sunt cetăţeni ai ţării noastre”, au declarat pentru Sputnik reprezentanţi ai serviciului de presă al MAEIE.

O maşină capcană a explodat duminică seară, în jurul orei 18:45, în centrul capitalei turce lângă o staţie de autobuz, nu departe de sediile mai multor clădiri guvernamentale. Potrivit autorităţilor turce, 34 de oameni au murit, iar alţi 125 au fost răniţi.

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că atacurile împotriva Turciei nu vor slăbi determinarea de a lupta împotriva terorismului. „Turcia nu va renunţa niciodată la dreptul de a se apăra”, a precizat Erdogan.

Fluxul de știri
0