Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean în comă, în urma accidentului din România

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
În urma accidentului produs duminică dimineaţa pe teritoriul României cu implicarea unui microbuz din Republica Moldova, în spital rămâne internat un moldovean.

CHIŞINĂU, 14 mar – Sputnik. Un cetăţean al Republicii Moldova continuă să fie internat în comă la Spitalul de neurochirurgie din orașul Cluj-Napoca, România. 

În dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 6:00, în județul Sălaj, România, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autovehicul din Republica Moldova. 

Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Un microbuz cu cetățeni din Moldova, implicat într-un accident în România

Din informația oferită de Poliţia Sălaj Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, microbuzul, care circula regulamentar, a fost izbit frontal de către un camion care a intrat pe contrasens. 

În microbuz se aflau cinci persoane, cetăţeni ai Republicii Moldova, dintre care patru au necesitat asistenţă medicală și au fost transportate la spitalul de urgenţă din orașul Dej. Ulterior, cei patru moldoveni au fost externaţi. În spital mai rămâne unul în stare extrem de gravă. 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în comun cu Ambasada Republicii Moldova în România este în contact permanent cu autoritățile române pentru a monitoriza cazul.

 

Fluxul de știri
0