Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un microbuz cu cetățeni din Moldova, implicat într-un accident în România

© Sputnik / Евгений ПанасенкоЭкипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев
Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Coliziunea unui microbuz care transporta cetățeni moldoveni cu o furgonetă s-a soldat cu decesul șoferului din Ungaria. În accident au avut de suferit și zece moldoveni, ei fiind transportați la un spital din România.

 

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Un microbuz cu cetățeni din Moldova s-a ciocnit joi dimineața cu o furgonetă,  pe traseul DN 7 din România. În rezultat, o persoană a decedat, iar 10 au fost traumatizate, comunică Inspectoratul Situații Excepționale din județul Hunedoara, României.

Potrivit sursei, incidentul a avut loc în apropierea localității Săcămaș. Cauza ciocnirii încă nu a fost stabilită. Potrivit primelor date, la volanul furgonetei se afla un bărbat de 20 de ani din Ungaria, care a decedat pe loc în urma accidentului. Au avut de suferit și 10 pasageri din microbuz, cetățeni ai Republicii Moldova.

Medicii care au sosit la fața locului i-au diagnosticat pe cei care au avut de suferit cu multiple traumatisme. Un pasager se află în stare foarte gravă. Toți au fost transportați la spitalul din orașul Deva. Nouă cetățeni moldoveni au primit ajutorul necesar, dar nu au avut nevoie de internare.

 

Fluxul de știri
0