Sputnik începe colaborarea cu Kyodo News

© Sputnik / Igor RussakПавильон информационного агентства Sputnik на ПМЭФ 2015
Павильон информационного агентства Sputnik на ПМЭФ 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Internațională de Știri Sputnik a semnat un contract de colaborare cu cea mai importantă instituţie media din Japonia - agenția de ştiri Kyodo News.

14 mar — Sputnik. Pornind da la condițiile contractului, părțile vor realiza proiecte orientate spre dezvoltarea spațiului informațional pe teritoriul Rusiei și Japoniei. În cadrul acordului, Sputnik și Kyodo News vor face schimb de informații cu arie tematică vastă şi vor organiza de asemenea un şir de acțiuni comune.

Sputnik Haber Ajansı - Sputnik Moldova
Agenția de Știri „Sputnik” a semnat un acord cu „Yonhap” din Coreea de Sud

Pentru o sursă media ca Sputnik, care se dezvoltă atât de dinamic, este important să aibă parteneri puternici și siguri în toată lumea, de aceea semnarea acordului cu Kyodo News, cel mai important furnizor de știri din Japonia, a devenit un pas important pentru dezvoltarea Agenţiei Sputnik în această regiune.

Kyode News este cea mai importantă agenție de știri din Japonia, fondată în noiembrie 1945. Abonați ai agenției sunt majoritatea surselor media japoneze și din străinătate. În afara materialelor de ştiri scrise, agenția mai produce fotografii, infografice, content audio și video. Pe lângă japoneză, Kyode News mai produce știri în limbile engleză și chineză.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0