Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi suspecţi reţinut în cazul spargerii maşinii primarului. Unde este al treilea

© publika.mdMaşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016
Maşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
În urma percheziţiilor, asupra bănuiţilor au fost găsite o parte din lucrurile furate din maşina primarului capitalei Dorin Chirtoacă.

CHIŞINĂU, 13 mar — Sputnik. Inspectoratul General al Poliţiei a anunţat că doi tineri de 20 de ani, domiciliați în orașul Basarabeasca au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de furt în proporții deosebit de mari.

Poliţia îi bănuieşte pe cei doi că au sustras prin spargerea geamului automobilului de model "Toyota Camry", mașina de serviciu a primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă, o geantă în care se aflau mai multe bunuri (mijloace bănești, telefoane mobile, agende etc.), cauzând victimei un prejudiciu considerabil în valoare de 56 de mii 117 lei. Faptă a fost comisă la 26 februarie curent, pe strada Bănulescu Bodoni din capitală.

„În urma perchezițiilor corporale asupra bănuiților, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase", se precizează în comunicatul poliţiei.

Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Accidente
Chirtoacă ştie ceva despre locul în care i-a fost spartă maşina

Vineri, ministrul de Interne Alexandru Jizdan a declarat că a fost reţinut unul dintre suspecţii care ar fi comis infracţiunea, menţionând că acesta a făcut deja depoziţii.

Şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, a precizat că la furt au participat în total trei persoane.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecţii riscă până la 10 ani de închisoare.

Totodată, poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și reținerea celui de-al treilea suspect, precum și restituirea bunurilor sustrase.

Fluxul de știri
0