Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă ştie ceva despre locul în care i-a fost spartă maşina

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, după şedinţa serviciilor primăriei capitalei, primarul Dorin Chirtoacă a făcut unele declaraţii privind incidentul de la finele săptămânii trecute, când maşina sa de serviciu a fost spartă de hoţi.

CHIŞINĂU, 29 feb – Sputnik. Fiind solicitat de jurnalişti să ofere detalii privind incidentul produs cu maşina sa de serviciu, care a fost spartă în seara zilei de 26 februarie curent, Chirtoacă a spus că acesta nu este primul incident de acest fel care s-a produs în zona respectivă.

„În zona cinematografului „Patria” au mai fost sparte automobile”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Maşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016 - Sputnik Moldova
Accidente
Cât va costa reparaţia maşinii lui Chirtoacă, spartă vineri seara

Totodată, acesta nu a explicat ce măsuri iau autorităţile locale de comun cu poliţia pentru a reduce nivelul infracţionalităţii în capitală.

Edilul a ţinut să precizeze că şi în alte cazuri de spargere a unor automobile în aceeaşi zonă, despre care dânsul este la curent, din mijloacele de transporta au fost sustrase lucruri personale.

Referindu-se la cazul său, Chirtoacă a precizat că în seara de 26 februarie, prin geamul de la uşa din spate din partea stângă a maşinii, i-au fost sustrase un aparat foto, acte, bani, telefoane mobile şi o agendă.

Fluxul de știri
0