Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Diacov i-a aplicat o lovitură neaşteptată lui Şalaru

© privesc.euDumitru Diacov, Дмитрий Дьаков
Dumitru Diacov, Дмитрий Дьаков - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării, Anatol Şalaru, a fost nevoit să răspundă la o întrebare neaşteptată şi neplăcută adresată de Dumitru Diacov.

CHIŞINĂU, 11 mar – Sputnik. Preşedintele de onoare al PDM, deputatul Dumitru Diacov, i-a pus o întrebare neplăcută şi neaşteptată pentru ministrul Apărării, Anatol Şalaru, în cadrul audierilor pe marginea moţiunii simple ce vizează activitatea Ministerului Apărării.

Anatol Şalaru - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Şalaru îi răspunde dur şi ironic lui Voronin

Dumitru Diacov a sugerat că Anatol Şalaru obstrucţionează eforturile premierului Pavel Filip de a relansa relaţiile cu Federaţia Rusă.

În opinia lui Diacov, declaraţiile lui Şalaru precum că Republica Moldova s-ar afla în război cu Rusia ar fi deplaste.

„Dumneavoastră declaraţi că suntem în război cu Rusia. Cum să meargă după asta premierul Filip la Moscova şi să negocieze ceva pentru Moldova”, l-a întrebat Diacov pe Şalaru.

Totodată, deputatul democrat a spus că „noi nu avem tancuri, nu avem avioane şi chiar motorina la blindate e un deficit. Despre ce fel de război cu alte state ar putea fi vorba”.

Anatol Şalaru nu a comentat declaraţiile lui Diacov, spunând doar următoarele:

„Înţeleg că e o recomandare din partea dumneavoastră şi voi ţine cont de ea”, a fost reacţia lui Şalaru.

Dumitru Diacov şi-a exprimat speranţa că anume aşa va fi.

 

Fluxul de știri
0