Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce spun Nae-Simion Pleşca şi Procuratura despre tragedia din familia deputatului

© facebook/Nae-Simion PleșcaНае-Симион Плешка
Нае-Симион Плешка - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Nae-Simion Pleşca îşi cheamă fiul mai mic acasă, dându-i asigurări că nu-l consideră vinovat, iar procurorii verifică mai multe versiuni privind tragedia care s-a produs în familia politicianului.

CHIŞINĂU, 9 mar – Sputnik. Deputatul Nae-Simion Pleşca i s-a adresat fiului său Sorin Pleşca prin intermediul reţelei de socializare Facebook cu îndemnul ca acesta să revină acasă.

Deputatul i-a scris următoarele cuvinte fiului său mai mic:

Pistol - Sputnik Moldova
Accidente
A fost găsită maşina deputatului Nae Simion-Pleşca, nu şi fiul acestuia

„Scumpul și iubitul nostru fecior, unica noastră speranță, sprijin și sens de a trăi.

În viață se întâmplă multe accidente din neatenție, din întâmplare și știm bine că tu nu ești vinovat.

Dănuț nu-i supărat pe tine și noi nici nu ne gândim să ne supărăm, că nu ești vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi.

Vino, scumpul nostru fecioraș, ca toți trei să-l petrecem pe Dănuțul nostru scump și iubit, pe ultimul drum. El știi bine cât te-a iubit și nu poți să nu vii.

Tu ești de azi pentru amândoi sprijinul și sensul pentru care mai putem trăi. Fără tine viața noastră nu are sens. Nu ne lăsa singuri și pierduți!

Știu cât ne iubești și tu știi cît te iubim noi, la fel ca întotdeauna.

Împreună doar cu tine vom rezista.

Vino fără frică, că nu ești vinovat.

Te așteptăm cu drag scumpul nostru: mama, tata și Dănuț”.

Nae-Simion Pleşca le-a adresat un mesaj şui jurnaliştilor, rugându-i să-i lase familia să-şi trăiască durerea.

„Nu mediatizați greșit un incident tragic a doi frați care s-au iubit, s-au înțeles și au fost de nedespărțit. V-aș dori să vă împăcați așa cu surorile și frații voștri cum s-au împăcat Dan și Sorin. Cel care își iubește fratele ca pe el însuși e în stare de șoc și are nevoie de sprijin nu de senzatii inventate”, se spune în mesajul lui Nae-Simin Pleşca.

Este de remarcat şi faptul că Procuratura a anunţat miercuri printr-un comunicat despre faptul că va investiga mai multe ipoteze ale producerii acestei tragedii.

„Acţiunile de urmărire penală continuă, procurorii urmând să investigheze obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului, fiind luate în calcul toate versiunile celor întâmplate”, se spune în comunicatul al Procuraturii.

Fluxul de știri
0