Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Beţişor: mergem înainte cu probele acuzării contra lui Filat

© Sputnik / Miroslav RotariAdriana Beţişor Адриана Бецишор
Adriana Beţişor Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii continuă să prezinte în faţa instanţei de judecată probele de acuzare a lui Vlad Filat, iar denunţătorul pe acest dosar a fost citat de judecători pentru a oferi explicaţii suplimentare.

CHIŞINĂU, 11 mar – Sputnik. Procurorul Adriana Beţişor a declarat vineri pentru jurnalişti că în faţa instanţei are loc în continuare prezentarea probelor acumulate de partea acuzării contra liderului PLDM, Vlad Filat.

„Continuăm cu probele acuzării”, a menţionat Adriana Beţişor, subliniind şi faptul că tot vineri instanţa l-a audiat pe omul de afaceri Ilan Şor.

Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Boala lui Filat nu l-a ajutat să iasă din celulă

Potrivit procurorului, Ilan Şor a susţinut ceea ce este scris în denunţ. Totodată el a oferit o serie de explicaţii suplimentare privind circumstanţele pe care le cunoaşte.

Adriana Beţişor a mai spus că avocaţii lui Vlad Filat au făcut noi demersuri către instanţa de judecată. Acestea, potrivit dânsei, ar urma să fie analizate sâmbătă, iar examinarea dosarului de acuzare a lui Vlad Filat de fapte de corupţie va continua cu studierea de către instanţă a probelor acuzării.

Ex-premierul este acuzat de procurori de corupere pasivă şi trafic de influenţă. Liderul PLDM este deţinut preventiv într-o celulă din Penitenciarul nr.13 din Chişinău. Dacă va fi găsit vinovat el riscă ani grei de puşcărie.

Fluxul de știri
0