Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine a dat foc mansardei din Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьIncendiu pe strada Suceviţa 34/2
Incendiu pe strada Suceviţa 34/2 - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale stabilește motivele incendiului care s-a produs joi la Buiucani.

CHIȘINĂU, 10 mar — Sputnik. Potrivit șefului serviciului de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE) al MAI al RM, Liliana Pușcașu, nu există persoane care să fi suferit în incendiul care a avut loc joi la mansarda unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei.

Motivele incendiului se stabilesc, sunt luate în calcul câteva versiuni ale celor întâmplate.

Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Arde mansarda unui bloc cu multe etaje din Chișinău

"Apelul telefonic la serviciul 901 a fost înregistrat la 10.03. Iniţial am aflat că a fost afectată o încăpere de la etajul 7, pe strada Sucevița 34/2. Cinci autospeciale și două mașini cu scări extensibile au fost îndreptate la fața locului. Incendiul a fost localizat la 10.25", a declarat Pușcașu pentru corespondentul Sputnik.

Potrivit acesteia, echipa de salvatori a reușit să evacueze 15 oameni, inclusiv doi copii de doi și patru ani. Unul din acești cetățeni a fost evacuat cu ajutorul scării speciale.

Au fost afectaţi 20 de metri pătrați de spațiu locativ de la o mansardă.

În timpul incendiului, nimeni nu se afla în apartamentul care a fost cuprins de flăcări.

© Sputnik / Miroslav RotariПожар, ул. Сучевица 34/2
Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Пожар, ул. Сучевица 34/2
Fluxul de știri
0